Tilbake til hovedsiden

ma ti on to fr

Du er her: Om barnehagen

Informasjon til nye foreldre

Frøystad Barnehage er en offentlig godkjent, foreldreeid barnehage med fem avdelinger i alderen 0-6 år. To avdelinger er 0-2 år, to avdelinger er 3-4 år og vi har egen avdeling for 5-6 åringene. Personalet består av 21 kvinner og 3 menn i alderen 22 til 63 år. Barnehagens åpningstid er 07.00-16.45.

Betaling for opphold pr barn er kr 2 730,- pr. mnd. fra september til og med juli. I tillegg kommer betaling for kost, som pr august 2017 er kr 250,- pr barn pr mnd. hele året.

Barnehagen tilbyr søskenmoderasjon på 30% for barn nr. 2 og 50% for barn nr.3.

For andre moderasjonsordninger, les Stavanger kommunes sider.

Delte plasser tilbys avhengig av kapasitet. Det vil si at det må finnes noen som man kan dele plassen med.

Foresatte som får tilbud om barnehageplass i barnehagen må betale ett andelsinnskudd for hver barnehageplass som er akseptert uavhengig av barnehageplassens størrelse. Andelsinnskuddet skal være betalt før medlemmet kan benytte sin rett til bruk av barnehageplass. Et andelsinnskudd er på kr 5 000.
Andelsinnskuddet forrentes ikke.

Brukernavn